Maurice en Zonen - Dé carrosseriehersteller en garagist bij uitstek in Brussel
Fr Nl
02 427 53 47 0498 42 75 59
Maandag - Vrijdag 08:00-12:00 - 13:00-18:00
Carrosserie Maurice en Zonen

Carrosserie Maurice en Zonen

Met meer dan 30 jaar ervaring in de carrosseriesector en in het herstellen van voertuigen van alle merken, ontvangt Carrosserie Maurice en Zonen u graag in haar atelier te Laken.

De knowhow die van vader op zoon wordt doorgegeven in combinatie met het gebruik van geavanceerde technologieën, waarborgen u een kwaliteitsvolle en zorgvuldige service door de eigenaar zelf.

Geniet van een gepersonaliseerde ontvangst, advies op maat, een gratis kostenraming en een snelle tussenkomst.

Herstellingen en onderhoud

Carrosserie Maurice en Zonen staat tot uw dienst met haar herstel- en onderhoudsdiensten en bereidt uw voertuig voor op de technische controle, kijkt uw voertuig na voordat u een lange rit onderneemt, e.d. om op die manier uw veiligheid optimaal te garanderen.

Carrosserie Maurice en Zonen neemt ook kleine en middelgrote herstelwerkzaamheden voor haar rekening en voert uw klein en groot onderhoud uit (respectievelijk om de 15.000 en 30.000 km).

Carrosserie

Een probleem met het koetswerk van uw voertuig? Carrosserie Maurice en Zonen garandeert u een onberispelijke en zorgvuldige service voor al haar uitgevoerde werkzaamheden:

  • Onderhoud
  • Herstellen
  • Uitdeuken
  • Rechttrekken
  • Spuiten

Dankzij de knowhow en het gebruik van geavanceerde technologieën, kan Carrosserie Maurice en Zonen wagens en lichte bedrijfsvoertuig van alle merken snel onder handen nemen.

Spuiten

Carrosserie Maurice en Zonen beschikt over een gespecialiseerde verfspuitcabine waarmee zij kwaliteitsvol en nauwkeurig spuitwerk kan afleveren. Kleine herstelwerkzaamheden, strepen en/of krassen herstellen of een voertuig volledig spuiten... met deze verfspuitcabine is je voertuig zo weer als nieuw!

Om een zo perfect, homogeen en langdurig mogelijk resultaat te behalen, werkt Carrosserie Maurice en Zonen het liefst met de techniek van het hoge temperatuur lakken.

Carrosserie Maurice en Zonen

Contact

Hebt u een vraag? Wenst u bijkomende informatie in verband met onze tarieven en/of diensten? Aarzel dan niet langer en vul onderstaand formulier in of neem telefonisch contact met ons op.